Vrienden van de Champions Cycle Tour

Beste vriend van de Champions Cycle Tour,

V.Z.W. Pevenage Cycling organiseert op 21 juli as haar eerste Champions Cycle Tour® rond de wielerstad Geraardsbergen.
Het wordt een ode aan de Wielersport, haar historische helden, supporters en aan U als Vriend van de Champions Cycle Tour !
Naast Team-Sponsoren hebben we namelijk ook U als lid van “VRIENDEN VAN DE CHAMPIONS CYCLE TOUR” nodig om samen met ons de krachten te bundelen.

Uw deelname als Vriend van de Champions Cycle Tour bevat een donatie van tenminste € 30,- op rekening van Stichting tegen Kanker IBAN nr. BE45 0000 0000 8989 met naast uw naam en adres ook de vermelding “vriend van C.C.T. 2018”. Als tegenprestatie krijg jij van ons een exclusief Champions Cycle Tour 2018 petje !
Of klik hier om een donatie te doen !

In ruil voor donaties vanaf € 100,- ontvangt U van ons een exclusief 2018 editie Champions Cycle Tour koerstrui met handtekeningen van alle aanwezige vedetten en wielerhelden van weleer die het evenement bijwonen. Bovendien komt uw gift in aanmerking voor een fiscaal attest van 2018. Daarmee recupereert u tot 45% van uw giften via de belastingen.
Of klik hier om een donatie te doen !

In ruil voor donaties vanaf € 125,- ontvangt U van ons zowel het petje als de koerstrui !
Of klik hier om een donatie te doen !

Historische Wielerhelden die hun deelname aan de eerste Champions Cycle Tour reeds bevestigden zijn :

Johan Musseeuw, Peter Van Petegem, Ferdi VD Hautte, Fons De Wolf, Lucien Van Impe, Jan Bakelants, Freddy Maertens, Nick Nuyens, Mario De Clercq, Nico Mattan, Guy NUlens en uit het buitenland o.a. Jan Ullrich, Didi Thurau, Paolo Bettini, Alexandre Vinokourov, Jacques Hanegraaf, Johan Van De Velde, Dag Erik Pedersen, Giovanni Lombardi, Jelle Nijdam, Jens Heppner, Matse Kessler, Kai Hundertmarck, etc.

Stichting tegen Kanker:

V.Z.W. Pevenage Cycling kent absoluut géén winstoogmerk. De opbrengst gaat integraal naar “Stichting tegen Kanker”!

Voorlopig heb ik de vreselijke ziekte (keelkanker) overwonnen, mijn mama is jaren geleden gestorven aan kanker en mijn oudste zus gaat reeds twee jaar de strijd aan om ook deze ziekte te overwinnen, ook voor jullie helaas waarschijnlijk zeer herkenbare zaken. Daarom vooral gaan we er op 21 juli aanstaande tijdens de eerste Champions Cycle Tour® samen met Uw bedrijf of U als “vriend” samen voor! DOET U OF UW FIRMA MEE ?

Met vertrouwen bevestigend en met een donatie van U te vernemen,

Voor Pevenage Cycling
Rudy Pevenage
0473964840
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ps : Noteer in uw agenda 21 juli 2018 en omarm ons evenement. Bevestig ons uw donatie per mail met uw naam- en adresgegevens en kopie van de overschrijving aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . V.Z.W. Pevenage Cycling bezorgt U de gesigneerde koerstrui na het evenement...

 

7 juli 2019 - 10u00

07/07/2019 10:00

Hoofdsponsoren

Sympathisanten

Ten voordele van

Met de medewerking van

Champions Cycle Tour :

Champions Cycle Tour is een evenement georganiseerd door Pevenage Cycling VZW.

© 2019 Pevenage Cycling VZW.

Webdesign door DrWeB (Websites & Webshops)

 

Ten voordele van :

 
 

Contacteer ons :

Pevenage Cycling VZW
Pevenage Rudy
Brusselsestraat 9
9500 Geraardsbergen

Tel : +32 (0)473/96.48.40
Email : info@bike-incentives.com

BTW : BE 0688.670.108